Így karácsony környékén kezdjük tervezni az következő évünket. Idén, 2020-ban a járvány miatt nem volt lehetséges megszervezni az utat, de voltak egyéni zarándokok, akik eljutottak Csíksomlyóba.

Ma (2020 december 25) a helyzet úgy nézni, hogy az oltás a covid19 ellen januárban megkezdődik. Várhatóan megjelenik egy mobiltelefonos applikáció, ami igazolja (hivatalos adatok alapján), hogy az illető átesett a fertőzésen, illetve megkapta a védőoltást. Mai tudásunk alapján azt mondhatjuk, hogy akinek lesz digitális covid igazolása (ún. covid útlevél, ahogy ma nevezik), az csoporttag lehet, és indulhatnak Somlyóba a mi segítségünkkel.

Lehet indulni Budapestről (Szent István bazilika, kb. április 10), Mátraverebély-Szentkútról (kb. április 17) illetve Máriapócsról (kb. május 1)

Azért vannak körülbelüli időpontok, mert a csoportok (már most tudunk három csoport kezdeményről) egymástól függetlenül, de egymáshoz nagyon közeli ütemben haladnak, és variálnunk kell a programot (útvonal, időpont, szálláshely).

A Gyalog Csíksomlyóba menüpontban van az az űrlap, amin lehet jelentkezni.

Ha korrektül megvan a név, telefonszám, illetve emailcím, akkor mindenkivel külön egyeztetünk.

Boldog karácsonyt mindenkinek!