A 2021-es gyalogos csíksomlyói Pünkösdi menet elmarad

 

 

A járvány idén is ellehetetlenítette!

 

 

 

 

A 2021-es gyalogos Pünkösdi Csíksomlyóba zarándoklás elmarad!

 

 

Sajnos a járvány idén is ellehetetlenítette!

 

 

 

 

Kedves Zarándoktársaink!

Ma, 2021 március 17-én a kéthetes zárlat vége felé sem látjuk azt a fellélegzést, amit a járványügyi szabályok enyhítése jelentene.

Az átoltottság még kicsi, a megbetegedések számai nem nagyon csökkennek, Erdélybe csak karanténnel lehet belépni. Turizmus szállás nem vehető igénybe. És nem tartjuk valószínűnek, hogy ez április második hetéig megváltozik.

A szakértők legkorábban május közepére teszik az enyhítéseket.

Kedves Zarándoktársaink!

Ma, 2021 március 17-én a kéthetes zárlat vége
felé sem látjuk azt a fellélegzést, amit a
járványügyi szabályok enyhítése jelentene.

Az átoltottság még kicsi, a megbetegedések
számai nem nagyon csökkennek, Erdélybe
csak karanténnel lehet belépni. Turizmus
szállás nem vehető igénybe. És nem tartjuk
valószínűnek, hogy ez április második hetéig
megváltozik.

A szakértők legkorábban május közepére teszik
az enyhítéseket.

                                                      A Nagy Zarándokút

    A Nagy Zarándokút

A Nagy Zarándokút

Az egyik legcsodálatosabb élmény Pünkösdkor Csíksomlyóra gyalog megérkezni. Legyen akár 40 nap Budapestről, 35 nap Szentkútról, 21 nap Máriapócsról avagy az utolsó hét nap (utolsó 100 km) Parajdtól. Mi segítünk neked eljutni oda, és ahonnan szeretnéd. Jelentkezz bátran, és a kapcsolatfelvétel után mindent meg tudunk beszélni. Önkénteseink végig fognak segíteni, ahogy Te szeretnéd.

 

Csíksomlyóba induló 2021-es gyalogos zarándoklatok jelentkezési határideje:

2021 március 15 

  Budapest – Csíksomlyó

Budapest – Csíksomlyó

     Budapest – Csíksomlyó

A 2021-as Pünkösdi Csíksomlyói Búcsúba a gyalogos zarándoklat április 10 körül indul, és Csíksomlyóba május 21.-én pénteken délután érkezik. Aki részt kíván venni, azt kérjük a lenti űrlapon jelentkezzen, és a részleteket közvetlenül beszéljük meg!

A 2021-es Pünkösdi Csíksomlyói Búcsúba a gyalogos zarándoklat április 10 körül indul, és Csíksomlyóba május 21.-én pénteken délután érkezik. Aki részt kíván venni, azt kérjük a lenti űrlapon jelentkezzen, és a részleteket közvetlenül beszéljük meg!

Máriapócs – Csíksomlyó

       Máriapócs – Csíksomlyó

Máriapócsról a 2021-es Csíksomlyói Pünkösdi Búcsúba május  1 körül indul a gyalogos zarándokcsoport, és hasonlóan a Pestről induló csoporthoz szintén május 21.-n pénteken érkezik Csíksomlyóba. A részleteket a jelentkezés után egyeztetjük a jelentkezőkkel. Jelentkezni a lentebb található űrlapon lehet!

  Máriapócs – Csíksomlyó

Máriapócsról a 2021-es Csíksomlyói Pünkösdi Búcsúba május  1 körül indul a gyalogos zarándokcsoport, és hasonlóan a Pestről induló csoporthoz szintén május 21.-én pénteken érkezik Csíksomlyóba. A részleteket a jelentkezés után egyeztetjük a jelentkezőkkel. Jelentkezni a lentebb található űrlapon lehet!

Hátizsák, és elindulás.

Hátizsák, és elindulás.